Pazartesi, Haziran 1

şaşır bak şaşı


gümüşsuyuna taşındığımızdan beri balkonumuzdaki yerini kimseye kaptırmayan şaşı kedi, görüp görebileceğiniz en kool yaratıktır. bi günden bi güne yemek için bana sırnaşmamış, sevmeye çalıştığım zamanlarda suratındaki marur ifadeyle benden kaçmıştır. önüne her yemek koyduğumda ben gidene kadar yemeğin yanına yaklaşmamış, gidiyormuş gibi yapıp onu yakaladığım zamanlarda muhtemelen bana ama şaşı olduğu için tam kestiremediğim duvar bazen gökyüzü gibi yerlere bakıyormuş gibi yaparak yemekten uzaklaşmıştır. sabahları işe giderken suratındaki anlamsız ifade ve şaşı gözleriyle beni güldürebilen bu yaratığa daha önce hiç bir kediye beslemediğim hisler besliyorum, ona sorsanız aksini iddia edecek olsa da biliyorum o da beni seviyor.

3 yorum:

dyg dedi ki...

artık suratındaki anlamsız ifade ve şaşı gözleriyle beni de güldürecek:)) muhteşem bi kedi bu eylemim..keşke sabah kahvaltılarını hep birlikte etseydik..

jenny dedi ki...

koptum.hatta hiç ama hiç gülceğim yoktu.kesiye her baktığımda ona başka bir isimle sesleniyorum ben de.sebebini ona sor!o herşeyi bilir ve görür.ben birkere suratını ayağımda yavaşça ittirmiştim(hayvanları çok severim yanlış anlaşılmasın).ama hiç tınlamadı.cool olduğu için mi yoksa yılları burda yapayalnız geçtiği için mi bilmiyorum.

eylem dedi ki...

keşke gelsen de birlikte yapsak duygu, özledim çok..

sevgili jenny senin kedileri ne kadar sevdiğini bilmez miyim hiç, sadece gösterdiğin sevgiyi bazı insanlar anlamayabilirler tabi:)