Pazartesi, Haziran 2

sigara bulutçuğu

tek yapmaya çalıştığım şey televizyonda film izlemeye çalışmak, ama dört bir yandan fırlayan bulutçuklar yüzünden izlediğim şeye mi konsantre olsam ya da sinirden kumandayı mı kırsam bilemiyorum , sanki kevin spacey'in elinde tuttuğu ve üstünden dumanlar yükselen şeyin sigara olduğunu anlamıyoruz, sanki bi çocuk o üzerinden duman çıkan şeye özenecek ve ne olduğunu anlayamadığı için sigara içmeye başlamayacak..
ben en iyisi kumandayı kırayım

2 yorum:

jenny dedi ki...

gerçekten şoktayım ya..hangisine şaşırsam bilemedim..ahahah

İNANILMAAAAZ!!

pull&bear

Adsız dedi ki...

neyseki televizyondaymış. ya dvd olsaydı, soruyorum sana! bir gün bir gün mutlu bir boş gün, yemeksepetinden tonlarca yemek söylenip yanında da süper biz hizmet olan dvd takviyesini mutlulukla -hatta belki o da gelsin diye fazladan tatlı söyleyerek- kabul etmişken, gelen dvd'de sansür bulutçukları görünce değil kumandayı, o dvd'yi gönderen restoranı mı, yemeksepetini mi, dvd'yi üreten şirketi mi hırpalasan bilemezsin.

Hangi çocuk Gael García Bernal'in kafasını blur'ler içinde görünce "anne bu adam ne yapıyor?" diye sormaz? kutunun üstüne yaş sınırını yaz, anneler-babalar ve eğitim kurumları almasın canım. böyle aptallık mı olur?